Message Us

Vállalkozás okosan

Hiánypótló írások üzleti tervezésről. Vállalkozói pénzügyekről, árképzésről, adózásról. Elmondjuk, ötletedet hogyan váltsd forintokra. Minden a fenti témákról, amire vállalkozásodnak szüksége van. Érthetően, emberi nyelven. Hívj bátran a 0620-413-1281 számon, vagy írj a vallalkozas@vallalkozas-okosan.hu címre!

Igen, szeretném, hogy ötletemből forint legyen!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy megtudd, hogyan! Tervezzük, és csináljuk meg együtt üzletedet!

Vállalkozásodról írok érthetően és szórakoztatóan. 


Vállalkozás okosan a Facebookon

Vállalkozói képzés

2014.03.29. 12:38 prosequor

Vuray György_vállalkozói képzés.jpgMárcius végén megtartottuk első vállalkozói képzésünket. A kétnapos képzésen a résztvevők hasznos, gyakorlatban is fontos alapismeretekhez jutottak többek között arról, milyen változást jelent a vállalkozói lét az alkalmazottihoz képest, milyen többlet felelősséggel jár. Szó volt arról, mit kell mérlegelni, mielőtt valaki vállalkozóvá szeretne válni, vállalkozóként milyen alapvető adózási-pénzügyi ismeretekre van szükség.

A jelenlévők megismerkedhettek az üzleti, illetve pénzügyi tervezés és a vállalkozásfinanszírozás alapjaival, a második napon -közös üzleti terv készítésén túl- mindenkinek kiszámoltuk, az általa indítani kívánt vállalkozáshoz mennyi pénzre lesz szüksége és azt is, hogy havonta várhatóan minimálisan mekkora kiadásokkal kell számolniuk, így mennyi bevételre lesz szükségük ahhoz, hogy vállalkozásuk nyereséges legyen. 

A képzésen megjelentek (szinte mind vállalkozás indítása előtt állók) egybehangzó véleménye szerint nagyon hasznos volt számukra ez a két nap. Nagyon sok olyan hasznos információhoz jutottak, ami vállalkozóként segítségükre lesz, és többen mondták, jelentkezés előtt sok weboldalt felkerestek, de nem találtak olyat, ahol ezt a tudásanyagot ebben a formában, egy helyről megkapták volna.

Képzésünket folytatjuk, a következő alkalom május 27-28-án lesz a Stefánia úti Honvéd Művelődési Központban.

Bővebb információ, jelentkezési lap itt: http://www.vallalkozas-okosan.hu/jelentkezesi_lap     

Szólj hozzá!

Címkék: biznisz üzlet vállalkozás vállalkozás indítása vállalkozói képzés

A bejegyzés trackback címe:

https://vallalkozas-okosan.blog.hu/api/trackback/id/tr555884425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása