Message Us

Vállalkozás okosan

Hiánypótló írások üzleti tervezésről. Vállalkozói pénzügyekről, árképzésről, adózásról. Elmondjuk, ötletedet hogyan váltsd forintokra. Minden a fenti témákról, amire vállalkozásodnak szüksége van. Érthetően, emberi nyelven. Hívj bátran a 0620-413-1281 számon, vagy írj a vallalkozas@vallalkozas-okosan.hu címre!

Igen, szeretném, hogy ötletemből forint legyen!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy megtudd, hogyan! Tervezzük, és csináljuk meg együtt üzletedet!

Vállalkozásodról írok érthetően és szórakoztatóan. 


Vállalkozás okosan a Facebookon

Vállalkozás indítás - Vállalkozás Okosan a neten

2014.03.19. 18:15 Szianita

Ügyfeleink írták:

Tisztelt „Vállalkozás okosan”! Weblapjukról tájékozódtunk tevékenységükről. Bizalmat ébresztettek bennünk az egyszerű és ésszerű ismertető oldalaik, leírásaik.

Tisztelt Hölgyem/Uram!  Nagyon tetszik az oldaluk!

Tisztelt Címzett! Rengeteg tapasztalattal gazdagodtam az önök cikkjeiből vállalkozás indításával kapcsolatban azonban gondoltam személyre szabottan is érdeklődöm.

Tisztelt Munkatárs!  Köszönöm a rendkívül részletes és érthető!!! tájékoztatást, amelyet vállalkozás indítása témában nyújt a honlapon. :-)

Tisztelt Cim! Örülök, hogy rátaláltam az Önök oldalára és segítséget tudok kérni Önöktől.

Tisztelt Weboldal Üzemeltető!   Megtaláltam  az Önök weboldalát, amely egy minőségi és komoly üzleti weboldal képét adja,

Kedves Anita! Sajnos a internet böngészve nem kapok választ kérdéseimre, ezért fordulok Önhöz.

Jó napot!  Az interneten találtam a honlapjukra, és az ott található „Egyéni vállalkozás indítása - Kata alá bejelentkezés” című cikkre – ezúton is köszönöm az ott fellelhető információkat.

Kedves Tanácsadó! A blogon láttam, hogy készségesen segítenek az Önökhöz kérdéssel fordulóknak, így bátorkodom én is tanácsot kérni.

Kedves Szianita! Olvastam a blogbejegyzésedet a KATA-val kapcsolatban. Nagyon informatív, tetszett!

Nézd meg te is honlapunkat, olvasd a blogunkat, jelöld be a facebook oldalunkat, gyere el vállalkozói képzésünkre. Induló vállalkozások számára nagyon hasznos információk! Nem ígérjük, hogy megváltjuk helyetted a világot, de segítünk a kezdeti lépéseknél. Hallottál róla, hogy Közép-Magyarországon elindult a fiatalok vállalkozóvá válását segítő program? Tudsz a  segítünk indítani programról? a H13 inkubációs központról? Tudtad, hogy ha Budapest, 8. kerületében lesz a vállalkozásod székhelye, jelentős kedvezményekre számíthatsz? Vállalkozói képzésünkön erről is szó lesz! Még jelentkezhetsz! 

 

 twitter.jpg

Vállalkozói képzés tematika

Részvételi feltételek

Jelentkezési lap

 

Vállalkozás Okosan

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vallalkozas-okosan.blog.hu/api/trackback/id/tr765869974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása