Message Us

Vállalkozás okosan

Hiánypótló írások üzleti tervezésről. Vállalkozói pénzügyekről, árképzésről, adózásról. Elmondjuk, ötletedet hogyan váltsd forintokra. Minden a fenti témákról, amire vállalkozásodnak szüksége van. Érthetően, emberi nyelven. Hívj bátran a 0620-413-1281 számon, vagy írj a vallalkozas@vallalkozas-okosan.hu címre!

Igen, szeretném, hogy ötletemből forint legyen!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy megtudd, hogyan! Tervezzük, és csináljuk meg együtt üzletedet!

Vállalkozásodról írok érthetően és szórakoztatóan. 


Vállalkozás okosan a Facebookon

2 évesek (és 3 naposak) vagyunk :)

2013.04.10. 15:44 prosequor

ID-10039884.jpgÚjabb évfordulóhoz érkeztünk. Honlapunk vasárnap lett két éves. Köszönjük annak a sok-sok olvasónak, érdeklődőnek azt, hogy felkerestek minket, és egyre többen tekintenek honlapunkra, mint fontos és hiteles forrásra. Az elmúlt évben igyekeztünk oldalunkat még hasznosabbá tenni, még több fontos, adózással, vállalkozásfinanszírozással kapcsolatos információt megosztani. Útjára indult másik blogunk, a http://vallalkozasokosan.cafeblog.hu/ is.

Örülünk, hogy egyre több leendő vállalkozóhoz jutott el üzenetünk az előzetes tájékozodás, tanácsadás fontosságáról. Ezért igyekszünk a jövőben is naprakészek lenni, annak érdekében, hogy mindig aktuális, pontos információkkal tudjunk szolgálni. Ha nem szeretnének lemaradni a legfrisebb hírekről, aktualitásokról, újdonságainkról, csatlakozzanak facebook oldalunkhoz. Itt csak és kizárólag vállalkozásokat érintő gazdasági híreket, tanácsokat, adózással kapcsolatos friss információkat osztunk meg, nem küldünk hírlevelet, online póker és farmville játékfelkérést sem.

Kívánunk minden vállalkozónak, és leendő vállalkozónak, a jövőben is sikeres, eredményes munkát, a továbbiakaban is várjuk megtisztelő érdeklődésüket!

Szilágyi Anita          Vuray György

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: tanácsadás születésnap facebook vállalkozás 2013

A bejegyzés trackback címe:

https://vallalkozas-okosan.blog.hu/api/trackback/id/tr45214679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása