Message Us

Vállalkozás okosan

Hiánypótló írások üzleti tervezésről. Vállalkozói pénzügyekről, árképzésről, adózásról. Elmondjuk, ötletedet hogyan váltsd forintokra. Minden a fenti témákról, amire vállalkozásodnak szüksége van. Érthetően, emberi nyelven. Hívj bátran a 0620-413-1281 számon, vagy írj a vallalkozas@vallalkozas-okosan.hu címre!

Igen, szeretném, hogy ötletemből forint legyen!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy megtudd, hogyan! Tervezzük, és csináljuk meg együtt üzletedet!

Vállalkozásodról írok érthetően és szórakoztatóan. 


Vállalkozás okosan a Facebookon

Újévi köszöntő

2012.12.31. 16:15 prosequor

Ismét eltelt egy év a blog, és a hozzá tartozó honlapunk életében. Reményeink szerint idén is hasznos tanácsokkal tudtuk segíteni azokat, akik akár kezdő, vagy már gyakorló vállalkozóként olvastak minket. Örülünk, hogy honlapunkat az idén több, mint 75.000-en látogatták, és egyre többen kértek tőlünk tanácsot vállalkozásuk beindítása előtt.

Az idei évből hátra lévő néhány órára mindenkinek jó pihenést, estére jó szórakozást kívánunk, jövőre pedig nagyon boldog és eredményes új esztendőt!



ID-100127923.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: vállalkozás újévi köszöntő 2013

A bejegyzés trackback címe:

https://vallalkozas-okosan.blog.hu/api/trackback/id/tr334989454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása