Message Us

Vállalkozás okosan

Hiánypótló írások üzleti tervezésről. Vállalkozói pénzügyekről, árképzésről, adózásról. Elmondjuk, ötletedet hogyan váltsd forintokra. Minden a fenti témákról, amire vállalkozásodnak szüksége van. Érthetően, emberi nyelven. Hívj bátran a 0620-413-1281 számon, vagy írj a vallalkozas@vallalkozas-okosan.hu címre!

Igen, szeretném, hogy ötletemből forint legyen!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy megtudd, hogyan! Tervezzük, és csináljuk meg együtt üzletedet!

Vállalkozásodról írok érthetően és szórakoztatóan. 


Vállalkozás okosan a Facebookon

Vállalkozás indítás - érthetően

2014.03.18. 17:50 Szianita

Hallottad már ezeket a szavakat, hogy startup, workshop, proaktív, prosperáló, kompetencia, win-win helyzet, perspektíva, sztereotípia, inspiráció, ambiciózus, motiváció, stratégia, innováció ... és még folytathatnám reggelig. (megnéztem 5-6 "sikeres vállalkozásról" szóló oldalt a neten,  és csupa ilyen szavakat találtam!)

Na, tőlünk nem fogsz ilyen szavakat hallani! Mi úgy mondjuk el a vállalkozás indítási lépéseket, hogy Te is megértsd!

NEM! NEM a marketingeseket akarjuk bántani. A marketingre szükség van, nagyon is. De mi azt szeretnénk, hogy ha értenéd is, amit mondunk Neked, mert tanulhatsz belőle és hasznodra lesz!

Nem ígérjük, hogy egy hónap múlva profi vállalkozó leszel, azért meg kell dolgozni, de segítünk elindulni, kiválasztani a megfelelő vállalkozási formát, a legoptimálisabb adózási módot, összeállítani egy üzleti tervet, értelmezni egy-egy számviteli, pénzügyi szakkifejezést.

Gyere el induló vállalkozások részére szervezett vállalkozói képzésünkre és tedd fel kérdéseidet. Siess, mert lejár a határidő, még 3 napig lehet jelentkezni!

 ID-10050957.jpg

Vállalkozói képzés tematikája

Részvételi feltételek

Jelentkezési lap

Vállalkozás Okosan

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vallalkozas-okosan.blog.hu/api/trackback/id/tr305868000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ogreblog · http://ogre.blog.hu/ 2014.07.18. 08:34:22

Szia Anita!
Kicsit nyelvtannáci leszek.
Az optimálisnak nincs fokozata.
Ha szeretnél konkrét olvasottsági visszajelzést kapni a blogon megjelent cikkek sikeréről, használj töréspontot minden bejegyzésnél, és a teljes cikket továbblépéssel olvashassák a látogatók.
Üdv.:
Ogre
süti beállítások módosítása