Message Us

Vállalkozás okosan

Hiánypótló írások üzleti tervezésről. Vállalkozói pénzügyekről, árképzésről, adózásról. Elmondjuk, ötletedet hogyan váltsd forintokra. Minden a fenti témákról, amire vállalkozásodnak szüksége van. Érthetően, emberi nyelven. Hívj bátran a 0620-413-1281 számon, vagy írj a vallalkozas@vallalkozas-okosan.hu címre!

Igen, szeretném, hogy ötletemből forint legyen!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy megtudd, hogyan! Tervezzük, és csináljuk meg együtt üzletedet!

Vállalkozásodról írok érthetően és szórakoztatóan. 


Vállalkozás okosan a Facebookon

Vállalkozom. Hogyan juthatok pénzhez?

2014.03.14. 12:34 prosequor

Vállalkozóként, cégtulajdonosként, vezetőként sokan érzik úgy, hogy a cég további fejlődésének fő akadálya az, hogy a vállalkozásnak nincs elég pénze a bővüléshez. Ha sikerült is némi tartalékot felhalmozni, nem biztos, hogy szerencsés, és főleg veszélytelen lenne valami új beruházásra, új termék bevezetésére, annak reklámjára költeni. A fejlesztések mellett természetesen gondolni kell a vállalkozás napi működésére is: az ehhez szükséges pénznek meg kell lennie, hiszen rezsit, a különféle adókat, járulékokat, az alkalmazottak bérét minden hónapban ki kell fizetni. 

Hitel vállalkozásoknak.jpgKizárólag saját, meglévő pénzünket felhasználva ezért sokszor nehéz feladat a vállalkozás stabil működése mellett annak növekedését, fejlődését is finanszírozni. Nehéz dolog annak eldöntése, hogy mennyi pénzt merjünk elkölteni valami új dologra, hogy mennyit tartalékoljunk. Eljutunk oda, hogy külső forrásokra lesz szükségünk.

Ez számos, néha nehezen megválaszolható kérdést vet fel: 

  • Hitelt vegyünk fel?
  • Ha igen, milyet?
  • Megéri? Nem éri?
  • Egyáltalán milyen hitelt kaphatunk, hogyan tudhatjuk meg, vállalkozásunk hitelképes-e?
  • Ha kapunk hitelt, azt hogyan használjuk fel?

Nap, mint nap hallani, hogy különféle pályázatok állnak a vállalkozások rendelkezésére. Milyen pályázatok léteznek? Mire nyújtanak megoldást? Mit kell végiggondolni, mielőtt pályázaton indulunk?

Ezen kérdések mellett még sok egyéb, vállalkozások pénzügyeit érintő témáról is szó lesz március végi vállalkozói képzésünkön. Segítünk eligazodni a vállalkozások számára ajánlott hitelek világában.

Vállalkozói képzésünkön ezekről lesz szó: http://www.vallalkozas-okosan.hu/vallalkozoi_kepzes_tematika

Jelentkezni itt lehet: http://www.vallalkozas-okosan.hu/jelentkezesi_lap  

Szólj hozzá!

Címkék: biznisz hitel vállalkozás képzés vállalkozói képzés

A bejegyzés trackback címe:

https://vallalkozas-okosan.blog.hu/api/trackback/id/tr695850134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása