Message Us

Vállalkozás okosan

Hiánypótló írások üzleti tervezésről. Vállalkozói pénzügyekről, árképzésről, adózásról. Elmondjuk, ötletedet hogyan váltsd forintokra. Minden a fenti témákról, amire vállalkozásodnak szüksége van. Érthetően, emberi nyelven. Hívj bátran a 0620-413-1281 számon, vagy írj a vallalkozas@vallalkozas-okosan.hu címre!

Igen, szeretném, hogy ötletemből forint legyen!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy megtudd, hogyan! Tervezzük, és csináljuk meg együtt üzletedet!

Vállalkozásodról írok érthetően és szórakoztatóan. 


Vállalkozás okosan a Facebookon

Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a konvergencia régiókban-TÁMOP-2.3.6.B-12/1 pályázat

2013.05.27. 11:53 prosequor

Korábbi bejegyzésünkben írtuk, hogy új pályázati lehetőség nyílik azon fiatalok részére, akik vállalkozás indítását tervezik.

Ennek a pályázatnak a hivatalos neve: Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a konvergencia régiókban-TÁMOP-2.3.6.B-12/1 pályázat. A pályázat lényege, hogy olyan, 18-40 év közötti magánszemélyek, akiknek korábban nem volt többségi tulajdonuk semmilyen vállalkozásban, most -megfelelő feltételek teljesülése esetén- maximum 6.000.000 forint vissza nem térítendő támogatást nyerhetnek vállalkozásuk megalapításához és beindításához.

Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a konvergencia régiókban-TÁMOP-2.3.6.B-121 pályázat.jpgA legfontosabb tudnivalókat a pályázatról weboldalunkon ismertetjük, ide kattintva olvashatjahttp://www.vallalkozas-okosan.hu/palyazatok_tamop_236b_121

Akit érdekel ez a pályázati lehetőség, javasoljuk, első körben olvassa el honlapunkat.

Gyakran felmerülő kérdés, miért van egy TÁMOP-2.3.6.A-12/1 pályázat is, és az, hogy az már lezárult, akkor nem is lehet már indulni a TÁMOP-2.3.6.B-12/1 pályázaton?

A pályázati kiírást elolvasva kiderül, hogy a TÁMOP-2.3.6.B-12/1 pályázaton történő induláshoz egy ingyenes oktatáson kell részt venni. Az "A" jelű pályázat pedig azon szervezetek kiválasztásáról szólt, akik ezeket a képzéseket szervezik. Ennek a pályázatnak a lezárulása azt jelenti, hogy eldőlt, kik tartják a képzéseket. A képzésekre a jelentkezés folyamatos, így jelen pillanatban a TÁMOP-2.3.6.B-12/1 pályázaton történő indulás lehetősége mindenki számára nyitva áll.

A TÁMOP-2.3.6.B-12/1 pályázaton történő induláshoz szükséges képzéseket az ún. konvergencia régiókban a következő szervezetek tartják majd:

  • Észak-Magyarország: Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége
  • Dél-Dunántúl: Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége
  • Nyugat-Dunántúl: Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége
  • Észak-Alföld: Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége
  • Közép-Dunántúl: Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány
  • Dél-Alföld: Budapesti Politechnikum Alapítvány

A konvergencia régiók elhelyezkedését az alábbi grafika szemlélteti:

Tamop-2_3_6_B_12_1_regiok.jpg

(A kép forrása: Fivosz.hu)

Pályázattal kapcsolatos felvilágosítás, bővebb információ:

 

Szólj hozzá!

Címkék: pályázat pénz vállalkozás TÁMOP-2.3.6.B-12/1

A bejegyzés trackback címe:

https://vallalkozas-okosan.blog.hu/api/trackback/id/tr345320024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása