Message Us

Vállalkozás okosan

Hiánypótló írások üzleti tervezésről. Vállalkozói pénzügyekről, árképzésről, adózásról. Elmondjuk, ötletedet hogyan váltsd forintokra. Minden a fenti témákról, amire vállalkozásodnak szüksége van. Érthetően, emberi nyelven. Hívj bátran a 0620-413-1281 számon, vagy írj a vallalkozas@vallalkozas-okosan.hu címre!

Igen, szeretném, hogy ötletemből forint legyen!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy megtudd, hogyan! Tervezzük, és csináljuk meg együtt üzletedet!

Vállalkozásodról írok érthetően és szórakoztatóan. 


Vállalkozás okosan a Facebookon

Pénzügyi minitréning

2016.01.23. 13:31 prosequor

"Azt értem, mi a könyvelés, de mi a pénzügy, minek az nekem?"

"A könyvelőm azt mondta, 200.000 forint nyereségem van. Közben kiderült, az csak papíron létezik, valójában veszteséges vagyok. A könyvelőm rosszul dolgozott volna?" (Nem, nem dolgozott rosszul. Csak éppen ha az egyik számítás szerint nyereséges vagy, másfajta számítás szerint még simán lehetsz mínuszos.)

"A könyvelőmtől kaptam mindenféle számokat, de engem az érdekel, mennyibe kerül havonta vállalkozásom fenntartása."

penzugyi_minitrening_vuray_gyorgy.jpg

Ezekről, meg még sok minden más is téma volt csütörtöki pénzügyi minitréningünkön, melyet a Megoldás.Most csapatával közösen szerveztünk. A legfontosabb alapfogalmakon kívül szó volt kimondottan gyakorlati dolgokról is. A résztvevők visszajelzései alapján a jövőben a gyakorlati dolgok kapnak majd nagyobb hangsúlyt. De beszéljenek a képek, hogy miről is volt szó:

penzugyi_minitrening_penzugyi_tervezes.jpg
penzugyi_minitrening_adok.jpg

penzugyi_minitrening_alapfogalmak.jpg

penzugyi_minitrening_eredmenyterv.jpg

 

Érdekel? Biztosan folytatjuk!

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz: https://www.facebook.com/vallalkozasokosan/, és a Megoldás.Most csapata által szervezett Meetup közösséghez is (rendezvényeiken rengeteg, vállalkozásodat segítő ötletet, nézőpontot kapsz): http://www.meetup.com/businessmeetup-hu/. Így biztosan értesülsz majd soron következő programjainkról!

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: pénz tréning vállalkozás

A bejegyzés trackback címe:

https://vallalkozas-okosan.blog.hu/api/trackback/id/tr948304160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása