Message Us

Vállalkozás okosan

Hiánypótló írások üzleti tervezésről. Vállalkozói pénzügyekről, árképzésről, adózásról. Elmondjuk, ötletedet hogyan váltsd forintokra. Minden a fenti témákról, amire vállalkozásodnak szüksége van. Érthetően, emberi nyelven. Hívj bátran a 0620-413-1281 számon, vagy írj a vallalkozas@vallalkozas-okosan.hu címre!

Igen, szeretném, hogy ötletemből forint legyen!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy megtudd, hogyan! Tervezzük, és csináljuk meg együtt üzletedet!

Vállalkozásodról írok érthetően és szórakoztatóan. 


Vállalkozás okosan a Facebookon

Vállalkozás okosan 2015

2015.01.16. 12:21 prosequor

Korábbi bejegyzésünkben írtuk, hogy létrehoztuk a Vállalkozás Okosan Meetup-csoportját. Január 14.-én tartottuk idei első Meetupunkat, ahol -lévén év eleje van- a tervezésről, célkitűzésről volt szó. Arról, hogyan tudunk személyes célokat kitűzni, mit kell tennünk, hogy lehetőleg el is érjük őket, mi hátráltathat, mi segíthet ebben. 

vallalkozas_okosan_2015.jpgSokszor beszéltünk és írtunk már arról, hogy reális üzleti tervet meglapozott célkitűzés nélkül nem lehet készíteni, anélkül egy lufi lesz a végeredmény. Most elmondtuk, üzleti tervezés során hogyan lehet reális célt kitűzni. Ismertettük, milyen adatok, információk birtokában tűzhető ki egy elérhető üzleti cél, és hogyan ellenőrizhető, hogy az tényleg reális-e.

Vállalkozás Okosan képzés-sorozat néven folytatjuk vállalkozói képzésünket is, a tavalyihoz képest bővített tematikával, a tavalyi két nap helyett 3 X 2 napos programmal. A szokásos vállalkozói ismereteken (alapvető adózási, üzleti tervezési, pénzügyi, vállalkozásfinanszírozási tudnivalók) túl képzésünkön szó lesz arról, milyen képességek kellenek, ha valaki vállalkozni szeretne, arról, hogy ezek hogyan fejleszthetőek, egyáltalán arról, hogy vállalkozóként milyen attitűdre, látásmódra van szükség. A 3 részes képzés utolsó két napja pedig a marketingről szól majd.

vallalkozas_okosan-meetup-logo-facebook.jpgKövetkező Meetup-unkon (2014. január. 28.) nyílt napot tartunk, ahol kifejezetten képzésünkről lesz szó: ismertetjük, pontosan miről is beszélünk, milyen tudást adunk át, lehetőség lesz személyesen találkozni az előadókkal és kérdezni tőlük.

Februári Meetup találkozónkon vállalkozás indítása lesz a téma: kinek, milyen vállalkozási formát érdemes választania, elmondjuk, melyik milyen előnyökkel, milyen kockázatokkal jár. Szó lesz arról a sokakat érdeklő kérdésről is, hogy a végén vállalkozóként bevételünkből mi az, ami a zsebünkben marad. 

A márciusi Meetup-nak két témája lesz. Az első, vállalkozóként milyen tudással,képességekkel kell rendelkeznünk, és mi az, ami kevésbé fontos. A második termékünk, szolgáltatásunk piacképességének felmérése, árképzése, tesztelése lesz.

Ezeken a találkozókon Meetup oldalunkon történt regisztrációt követően lehet részt venni: http://www.meetup.com/Vallalkozas-Okosan-Smart-Business/

Ezen a Slideshare linken az itt elhangzott előadások prezentációi érhetők el: http://tinyurl.hu/b1PO/

Következő, február-márciusi vállalkozói képzésünkre itt jelentkezhetsz: http://www.vallalkozas-okosan.hu/vallalkozoi_kepzes_jelentkezesi_lap

Egyben kívánunk mindenkinek sikeres vállalkozást, eredményes 2015-ös évet!

Szilágyi Anita         Vuray György

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: vállalkozás Fejlődés Képzés Marketing Meetup Vállalkozói képzés

A bejegyzés trackback címe:

https://vallalkozas-okosan.blog.hu/api/trackback/id/tr287079249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása