Message Us

Vállalkozás okosan

Hiánypótló írások üzleti tervezésről. Vállalkozói pénzügyekről, árképzésről, adózásról. Elmondjuk, ötletedet hogyan váltsd forintokra. Minden a fenti témákról, amire vállalkozásodnak szüksége van. Érthetően, emberi nyelven. Hívj bátran a 0620-413-1281 számon, vagy írj a vallalkozas@vallalkozas-okosan.hu címre!

Igen, szeretném, hogy ötletemből forint legyen!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy megtudd, hogyan! Tervezzük, és csináljuk meg együtt üzletedet!

Vállalkozásodról írok érthetően és szórakoztatóan. 


Vállalkozás okosan a Facebookon

1 évesek lettünk

2012.04.07. 15:14 prosequor


    2011. április 7.-én jelent meg honlapunk, a www.vallalkozas-okosan.hu. Célunk az volt, hogy aki vállalkozni szeretne, vagy már vállalkozik, mindenki számára könnyen érthető, „emberi” nyelven megfogalmazott információkhoz tudjon jutni, melyeket eddig máshol csak nehezen, esetleg sehogyan sem érthető módon tálalva talált csak meg.
    Örülünk, hogy az elmúlt egy évben 16.500 érdeklődőnek segíthettünk abban, hogy honlapunkat felkeresve hasznos információkhoz juthattak vállalkozás indításáról, üzleti tervezésről, adózásról, könyvelésről. Örülünk a sok pozitív visszajelzésnek, amiket kaptunk, hogy weboldalunkat olvasva megértették például azokat az adózásról, járulékfizetésről szóló információkat, melyeket máshol nem.
    Ez is azt mutatja, hogy igenis le lehet ezeket a dolgokat úgy írni, hogy azok is megértsék, akik vállalkozóként, vagy leendő vállalkozóként saját szakmájukban járatosak, de nincsenek azoknak a gazdasági, jogi, számviteli tudnivalóknak a birtokában, melyekre egy vállalkozás vezetéséhez szükség van. Ezért továbbra is várunk mindenkit, aki szükségét érzi egy ingyenes, személyes beszélgetésre, ahol ezeket a dolgokat elmagyarázzuk, témába vágó kérdéseket megválaszoljuk.
    Eddigi tapasztalataink azt mutatják, hosszú távon sokkal eredményesebb az, ha ügyfeleinket nem mindenféle „csoda recepttel” látjuk el, melyben benne van a tévedhetetlen, 100% sikert garantáló forgatókönyv leírása (ilyen ugyanis nem létezik), hanem kérdéseket feltéve, velük együtt gondolkodva, személyre, cégre szabva teszünk javaslatot, ajánlunk megoldást a felmerülő kérdésekre, problémákra. Tevékenységünket a jövőben is hasonló szellemben végezzük majd.
    Honlapunkon és Facebook-oldalunkon is folyamatosan teszünk közzé új tartalmakat, aktuális, vállalkozásokat érintő információkat, érdemes ezért időről-időre mindkettőt felkeresni.
    Kívánunk minden leendő és meglévő ügyfelünknek, érdeklődőnek sikeres és eredményes vállalkozást, és keressenek minket bátran a jövőben is!

 

Szólj hozzá!

Címkék: születésnap üzlet facebook pénz vállalkozás üzleti tervezés okosan könyvelés

A bejegyzés trackback címe:

https://vallalkozas-okosan.blog.hu/api/trackback/id/tr964369710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása