Message Us

Vállalkozás okosan

Hiánypótló írások üzleti tervezésről. Vállalkozói pénzügyekről, árképzésről, adózásról. Elmondjuk, ötletedet hogyan váltsd forintokra. Minden a fenti témákról, amire vállalkozásodnak szüksége van. Érthetően, emberi nyelven. Hívj bátran a 0620-413-1281 számon, vagy írj a vallalkozas@vallalkozas-okosan.hu címre!

Igen, szeretném, hogy ötletemből forint legyen!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy megtudd, hogyan! Tervezzük, és csináljuk meg együtt üzletedet!

Vállalkozásodról írok érthetően és szórakoztatóan. 


Vállalkozás okosan a Facebookon

Új Széchenyi hitelkonstrukciók

2012.05.22. 15:55 prosequor

Új, kisvállalkozások fejlesztését, beruházásait támogató Széchenyi hitelek érhetőek el.
 

    Számos kisvállalkozásnál rossz tőkeellátottságuk okán problémát jelent, hogy hiába szeretnének beruházni, fejleszteni, nincs elegendő tőkéjük hozzá. Ugyan sok pályázati lehetőség érhető el számukra, azonban ezek jelentős része utófinanszírozású, azaz a vállalkozásnak – megnyert pályázat esetén is - először saját magának kell megfinanszíroznia a fejlesztést / beruházást. A cégek nagy része erre nem képes.

     Számukra jelenthet megoldást a Széchenyi Önerő Kiegészítő Hitel és a Széchenyi Támogatást Megelőző Hitel. (A hitelek leírására kattintva hivatkozás nyílik.)
A két új hitellehetőség lényege, hogy megfelelő feltételek megléte esetén előfinanszírozza vagy a pályázat elnyeréséhez szükséges önrészt, ill. annak egy részét, illetve megelőlegezi a támogatásból végrehajtandó beruházást.
     Ha úgy gondolják, hogy ez az önök vállalkozásának egy jó lehetőség, keressenek minket honlapunkon található elérhetőségeink valamelyikén, segítünk kiszámolni, érdemes -e belevágniuk a hitel felvételébe.

 

Szólj hozzá!

Címkék: biznisz kiegészítő üzlet hitel pénz vállalkozás széchenyi önerő megelőlegező támogatást

A bejegyzés trackback címe:

https://vallalkozas-okosan.blog.hu/api/trackback/id/tr734532013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása