Message Us

Vállalkozás okosan

Hiánypótló írások üzleti tervezésről. Vállalkozói pénzügyekről, árképzésről, adózásról. Elmondjuk, ötletedet hogyan váltsd forintokra. Minden a fenti témákról, amire vállalkozásodnak szüksége van. Érthetően, emberi nyelven. Hívj bátran a 0620-413-1281 számon, vagy írj a vallalkozas@vallalkozas-okosan.hu címre!

Igen, szeretném, hogy ötletemből forint legyen!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy megtudd, hogyan! Tervezzük, és csináljuk meg együtt üzletedet!

Vállalkozásodról írok érthetően és szórakoztatóan. 


Vállalkozás okosan a Facebookon

KKV balegyenes - mert nem állíthatunk az áraid mellé egy pénzügyest!

2016.05.04. 12:17 prosequor



vallalkozas_okosan_kkv_arszabaszat.jpg"Fülig Jimmy kíváncsi volt a fogásra. Biztos dzsiudzsicu.

- Na ütni! - sürgette a maláj. - Lesz meglepetés!

Csakugyan nagy meglepetést okozott. Mert hogy valaki egyetlen pofontól valóságos szaltót csináljon, négy utast és több kisasztal málnaszörpöt felborítson, az igazán meglepő.

A maláj orrán, száján, fülén dőlt a vér, és a jobb szemétől a szája széléig felrepedt a bőre. Így pihegett kissé elterülve, miközben a négy utas állandóan sürgette, hogy keljen fel róluk.

Ezalatt José aludt egy keveset. Állva. Mint egy idős paripa. A maláj ordítva ugrott fel.

- Nem számít! Te lenni balkezes! Én várni ütés jobbról.

José vállat vont.

-Nem lehet minden pofon mellé egy forgalmi rendőrt állítani."

részlet Rejtő Jenő: Piszkos Fred, a kapitány c. könyvéből

 

Jó vagy a szakmádban, és ezt a magad javára fogod kamatoztatni. Támadt egy kiváló ötleted, amit szeretnél pénzre váltani. Vállalkozó leszel, vagy már az vagy.

Mint ahogy Rejtő könyvében Fülig Jimmy, aki éjjel fűtő, nappal pincér. Állva alszik - de reméli, hogy megéri neki. Még akkor is, ha néha kioszt (és kap) pár balegyenest. 

Vállalkozóként egy csomó dolgot azonnal a nyakadba veszel

Egy kicsit pénzügyesnek, egy kicsit marketingesnek, egy kicsit HR-esnek, gazdasági jogásznak, adószakértőnek, és ki tudja, mi mindennek kell még lenned. Mellette vezetni kell cégedet, és üzletet kötni, hogy legyen bevételed. Igen, szerencsés esetben arra is marad némi időd. Az biztos, hogy vállalkozóként (köszönhetően főleg az itthoni, finoman fogalmazva is túlszabályozott gazdasági környezetnek) sokkal többet kell tudnod, sokkal több mindenre kell figyelned, mint másnak. Sokszor olyan dolgokra, melyek távol állnak tőled.

 

Elgondolkoztál már rajta, mennyire jó lenne, ha kizárólag céged építésére koncentrálhatnál?

Ha csak új ügyfelek megszerzésével, a régiek megtartásával és főleg a SZAKMÁDDAL tudnál foglalkozni? Ha tényleg csak azt kellene csinálnod, amiért vállalkozásodat elindítottad? Örülnél, ha nem ütne ki az a sok egyéb dolog, amivel vállalkozóként időt kell töltened?

Rejtő után szabadon: nem lehet minden KKV mellé pénzügyest, marketingest, értékesítőt, szóvivőt állítani. Sőt! Nem is kell. Képessé tudod tenni magad ezekre!

 

Mind-mind fontos dolgok:

  • ki kell tudnod számolni, mennyit fogsz keresni abból, amit csinálsz
  • el kell juttatni híredet vevőidhez
  • elérni, hogy Téged válasszanak, ne a konkurenciát
  • ha már ott a vevő, el kell tudnod adni neki azt, amit szeretnél
  • fontos, hogy megértse, mit kap a pénzéért, mi az az érték, amit adsz neki, amit másnál nem kap meg

Ha ezeket még jobban csinálod, több pénzed lesz.

 

Szeretnéd, ha segítenénk benne, hogy még több pénzt tudjál keresni?

Nem állhatunk oda egyesével minden KKV mellé, mégis megoldást kínálunk Neked. 

Hímer Csilla pénzügyi coach, Vuray György KKV pénzügyi tanácsadó és Gáspár Katalin szövegíró - mi vagyunk az árszabók.

Himer Csilla közgazdász, pénzügyi coach: a pénz és lélek összefüggéseinek szakértője vagyok. 6 éve vállalkozom és segítek hozzá családokat ahhoz, hogy olyan személyes pénzügyi rendszert alakítsanak ki, amely biztosítja számukra a stabil anyagi hátteret, és kikapcsolja a pénz miatti parafaktorokat. Ezek a személyes pénzügyi rendszerek sok esetben tartalmaznak - nem csak nyomokban - vállalkozást is, így több éves tapasztalatom van abban, hogyan lehet a vállalkozást és a család megélhetését szinkronba hozni.

Vuray György, KKV tanácsadó, a Vállalkozás Okosan alapítója, a Piac és Profit szakírója vagyok: apróbb megszakításokkal 1996 óta vállalkozom. 2011 óta foglalkozom kiemelten KKV tanácsadással, vállalkozások indításával és fejlesztésével. Fő célom az, ha van egy üzleti ötleted, hozzásegítselek, hogyan tudod azt a lehető legbiztonságosabban és legjövedelmezőbben pénzre váltani.   

Gáspár Kati szövegíró: nem nagy szavakat használok, hanem a megfelelőeket. Legtöbbször ez tökéletesen elegendő hozzá, hogy valóban sikert érj el. A szövegírásban talán a legfontosabb rész, hogy az árajánlatod szövege rendben legyen. Ha nem tudod, mi következik mi után, akkor nem tudod eladni magad. Ugyanis van egy jó sorrend. Sőt: egy jó sorrend van. ha máshogy csinálod, más fog nyerni. Megtanítom neked ezen a tréningen ezt a sorrendet. Ezzel az egy módszerrel sokkal többet fogsz tudni keresni, mint korábban. Körülbelül negyedórás ráfordítást igényel. Csak ez önmagában akkora fegyvertény, amiért megéri eljönni.

vallalkozoi_kepzes_jelentkezes.gifKövesd blogunkat, és Facebook oldalunkat, mert mostantól hetente új írásokkal jövünk, melyek mind segítenek Neked az árazásban!

 

Vállalkozásod –és saját magad- egészséges működésének alapfeltétele, hogy meglegyen az a bevétel, amire szükség van, amitől jól érzed magad. Ez többek között csak akkor lesz meg, ha áraidat jól lövöd be.

Ebben lesz hasznodra 2016. június 14-i Árszabász tréningünk - jelentkezz most a VIP helyekért!

A részleteket itt találod: http://www.arszabas.hu/

Szólj hozzá!

Címkék: árak pénz vállalkozás árazás

A bejegyzés trackback címe:

https://vallalkozas-okosan.blog.hu/api/trackback/id/tr958682080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása