Message Us

Vállalkozás okosan

Hiánypótló írások üzleti tervezésről. Vállalkozói pénzügyekről, árképzésről, adózásról. Elmondjuk, ötletedet hogyan váltsd forintokra. Minden a fenti témákról, amire vállalkozásodnak szüksége van. Érthetően, emberi nyelven. Hívj bátran a 0620-413-1281 számon, vagy írj a vallalkozas@vallalkozas-okosan.hu címre!

Igen, szeretném, hogy ötletemből forint legyen!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy megtudd, hogyan! Tervezzük, és csináljuk meg együtt üzletedet!

Vállalkozásodról írok érthetően és szórakoztatóan. 


Vállalkozás okosan a Facebookon

Vállalkozói képzés-kinek NEM ajánljuk?

2014.05.15. 08:00 prosequor

Kezdő vállalkozói képzés.jpgBiztosan léteznek olyanok, akik úgy kezdenek vállalkozásba, vagy vállalkozásukat úgy vezetik, hogy mindent tudnak, minden szükséges információ, ismeret a birtokukban van. Nekik nincs szükségük további tanulásra, ismeretszerzésre. Sajnos nem vagyunk abban a szerencsés helyzetben, hogy ilyen emberrel találkoztunk volna, pedig szívesen tanulnánk tőle. Olyannal már találkoztunk, aki azt gondolta magáról, hogy ő mindent tud. Vállalkozói képzésünket neki sem ajánljuk. 

Sokan pedig nem azért hoznak vállalkozóként, leendő vállalkozóként rossz (esetükben bizony súlyosan a zsebükre menő) döntéseket, mert nem elég körültekintőek, hanem mert nem biztos, hogy tudják, milyen lehetőségeik vannak, mit is kellene mérlegelni, mielőtt döntenek. Azt nem ígérjük, hogy kétnapos képzésünkön a vállalkozás minden tudományára megtanítjuk azokat, akik eljönnek, és onnan kilépve egyből sikeres vállalkozók lesznek. A bölcsek kövét egyelőre nem tudjuk átadni. Azt viszont ígérjük, hogy olyan, információkat, tanácsokat adunk, melyek azonnal forintokra válthatóak, és segítenek mindenkit akár vállalkozásának elindításában, akár annak eredményes vezetésében. 

Többször, több helyen leírtuk már, ha valaki autót szeretne vezetni, ahhoz, hogy jogosítványt kapjon, KRESZ tanfolyamon és gyakorlati oktatáson kell részt vennie. Ehhez képest vállalkozó bárki lehet, saját szakállára, saját pénzéből úgymond azt és úgy csinál, amit akar. Legfeljebb csődbe megy, vagy megbüntetik, ha rosszul csinálja.

Aki vállalkozóként szeretne "jól" indulni, nincs könnyű helyzetben: visszatérő probléma, hogy nehezen talál az induláshoz szükséges fontos, és főleg hiteles információkat, és segítségre érdemben azoktól a hivatalos szervektől sem igen számíthat, akikkel vállalkozásának elindítása során találkozik. Többek között ezért hoztuk létre honlapunkat, és indítottuk el vállalkozói képzésünket is, hogy segíteni tudjuk az indulásban azt, aki igényli, és rálátást adjunk a legfontosabb dolgokra, melyekkel vállalkozóként mindenki szembesülni fog.    

Vállalkozóként fokozottan igaz a régi mondás: nem az iskolának, hanem az életnek tanulunk. Ha valamit -teljesen mindegy, milyen okból- rosszul csinálunk, az elsősorban és legjobban nekünk fog fájni. Május végi vállalkozói képzésünkön éppen azokról a dolgokról lesz szó, melyek segítenek abban, hogy valaki vállalkozóként jó döntéseket tudjon hozni. Olyan döntéseket, amik pénzt hoznak, és nem visznek.

Részletek, jelentkezés: http://www.vallalkozas-okosan.hu/vallalkozoi_kepzes_jelentkezesi_lap        

Szólj hozzá!

Címkék: üzlet pénz vállalkozás vállalkozói képzés vállalkozás okosan

A bejegyzés trackback címe:

https://vallalkozas-okosan.blog.hu/api/trackback/id/tr166163404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása