Message Us

Vállalkozás okosan

Hiánypótló írások üzleti tervezésről. Vállalkozói pénzügyekről, árképzésről, adózásról. Elmondjuk, ötletedet hogyan váltsd forintokra. Minden a fenti témákról, amire vállalkozásodnak szüksége van. Érthetően, emberi nyelven. Hívj bátran a 0620-413-1281 számon, vagy írj a vallalkozas@vallalkozas-okosan.hu címre!

Igen, szeretném, hogy ötletemből forint legyen!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy megtudd, hogyan! Tervezzük, és csináljuk meg együtt üzletedet!

Vállalkozásodról írok érthetően és szórakoztatóan. 


Vállalkozás okosan a Facebookon

Vállalkozás indítása - kezdeti lépések

2014.03.18. 12:57 Szianita

Ha autót szeretnénk vezetni, szükségünk van jogosítványra, ezt mindenki tudja. Ha vállalkozók szeretnénk lenni - akár egyéni vállalkozó, akár ügyvezető igazgató egy cégben - semmilyen tanfolyamot nem kell elvégezni, bátran mehetünk a falnak, legalábbis ez történik, ha nincs információnk arról, mit is kell tennie egy induló vállalkozásnak.

Egyéni vállalkozó legyek vagy csináljak egy kft-t? Sokakban felmerül ez a kérdés. Honnan szerezzek ügyvédet? Hogyan válasszak könyvelőt? Ki csinálja a honlapomat? Hogyan hozzam a világ tudomására, hogy létezem? Facebook hirdetés vagy Google Adwords? Keressek a neten egy marketing tanácsadót? De hát annyi van, ki tudja, melyik a jó? Egyáltalán mennyi adót kell fizessek havonta? Mennyi bevételt kell szerezzek, hogy elegendő legyen  a költségekre és még nekem is maradjon? Vajon szükség van arra a termékre vagy szolgáltatásra, amit el szeretnék adni? Mások mennyiért adják azt, amit én is szeretnék eladni? Mennyiért tudom beszerezni azt, amit szeretnék értékesíteni? Mitől leszek jobb, mint a konkurencia? Ha csak ezt állítom magamról, el fogják nekem hinni? Vannak lehetőségek, hogy a fiatalok vállalkozóvá válását elősegítsék, de hol van erről információ? Lehet pályázni, de üzleti terv kell hozzá, hogyan kell üzleti tervet készíteni?

Növekedési Hitel Program.jpg

Nem egyszerű kérdések. De van rá válasz! Kérdés, mennyi idő alatt kapod meg ezekre a kérdésekre a választ! A Vállalkozás Okosan is a nulláról kezdte, és ezeket a lépcsőket végigjárta, azaz tapasztalatból beszélünk. Elmondjuk Neked, hogy mit csinálnánk másképp, ha induló vállalkozók lennénk. Azt is elmondjuk, mit csináltunk jól, de csinálhattuk volna jobban is! Rögtön jövünk! Jelentkezz induló vállalkozások részére nagyon hasznos vállalkozói képzésünkre, tedd fel kérdéseidet, és választ fogsz kapni!

 

Vállalkozói képzés tematika

Részvételi feltételek

Jelentkezési lap

 

 

Vállalkozás Okosan

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vallalkozas-okosan.blog.hu/api/trackback/id/tr905867541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása