Message Us

Vállalkozás okosan

Hiánypótló írások üzleti tervezésről. Vállalkozói pénzügyekről, árképzésről, adózásról. Elmondjuk, ötletedet hogyan váltsd forintokra. Minden a fenti témákról, amire vállalkozásodnak szüksége van. Érthetően, emberi nyelven. Hívj bátran a 0620-413-1281 számon, vagy írj a vallalkozas@vallalkozas-okosan.hu címre!

Igen, szeretném, hogy ötletemből forint legyen!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy megtudd, hogyan! Tervezzük, és csináljuk meg együtt üzletedet!

Vállalkozásodról írok érthetően és szórakoztatóan. 


Vállalkozás okosan a Facebookon

Van egy jó ötletem. Hogyan csináljak belőle pénzt?

2014.03.04. 14:19 prosequor

Akár már vállalkozó valaki, akár nem, bárkinek lehet egy jó ötlete, amit szeretne megvalósítani, és pénzt keresni vele. Ez sajnos nem ilyen egyszerű: automatikusan egyetlen jó üzleti ötletből sem lesz üzleti siker, és pénz. Ahhoz, hogy ötletünkből üzleti siker legyen, sok mindent jól kell csinálnunk. Hiába van valós, létező piaci igény arra, amit kitaláltunk, a kereslet önmagában nem elég a sikerhez.

Vállalkozás okosan_képzés vállalkozóknak.jpgAhhoz, hogy ötletünkből pénz is legyen, az csak üzletünk, vállalkozásunk megfelelő felépítésével érhető el. Az első, talán legfontosabb lépés az, hogy kezdeti lelkesedésünk mellett próbáljuk meg ötletünket, és annak megvalósítási lehetőségeit reálisan, saját magunk számára is egy kicsit kritikusan szemlélni. Ha még ezután is úgy látjuk, érdemes belevágni, nagyon fontos a hogyan. Egy vállalkozás létrehozása és vezetése nem csak annak alapításából, majd termékünk, szolgáltatásunk eladásából áll.
Hol keressünk, hogyan válasszunk könyvelőt vállalkozásunk számára?Hogyan ellenőrizzük kiadásainkat? Hogyan tartsuk nyilván vevőinket, mit érdemes tudnunk róluk? Milyen egyéb adatokra van szükségünk, hogy átlássuk vállalkozásunk működését? Mit kell tenni, hogy vállalkozásunk ne vigye, hanem hozza a pénzt?

Sok más kérdés mellett ezekre is megoldást adunk március végi vállalkozói képzésünkön!

A képzésen ezekről lesz szóhttp://www.vallalkozas-okosan.hu/vallalkozoi_kepzes_tematika

Jelentkezni itt lehethttp://www.vallalkozas-okosan.hu/jelentkezesi_lap

Szólj hozzá!

Címkék: biznisz pénz vállalkozás vállalkozói képzés vállalkozás okosan

A bejegyzés trackback címe:

https://vallalkozas-okosan.blog.hu/api/trackback/id/tr315843017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása